e
Banner

Etiketler: ekol lojistik



Ekol, Ro-Ro seferlerine yarın başlıyor...


Yayın: 11-01-2013
Kategori: Denizyolu

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük entegre lojistik şirketlerinden Ekol Lojistik, daha verimli, sürdürülebilir ve rekabetçi hizmetler sunabilmek adına 12 Ocak 2013 tarihinden itibaren Ro-Ro seferlerine başlayacaktır.





Avrupa’nın ‘Ekol’ü Türkiye’den


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Lojistik

Avrupa’da bölgesel bir marka olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, “7 ayrı ülkede toplam 86 bin m2’lik yeni yatırım ve 486 bin metrekare depolama alanı ile birlikte 2013 yılı sonunda Avrupa’da 75 milyon Euro’luk bir ciro hedefliyoruz” dedi.




Ekol’den Avrupa’da yeni bir hamle


Yayın: 29-01-2013
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, Transuniverse Belçika’nın Türkiye Şubesi’ni bünyesine katarak Avrupa’da hızla büyümeye devam ediyor.




Davies Turner Başkanı Stephenson’dan Ekol’e övgü



Ekol Lojistik’in intermodal hizmetleri ve Ahmet Musul yönetimindeki Ekol ekibi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Davies Turner Başkanı Philip Stephenson ‘Ahmet Musul ve ekibini tanıyan herkes, Musul’un vizyoner kişiliğini ve ekibinin işlerine tutkuyla bağlı olduğunu görecektir. Ekol ile ortak sunduğumuz hizmetler, bu ticareti geliştirmeyi sürdürecek kapasite ve kaynağa sahip olduğumuzu sektöre göstermektedir’ diyor.




Tekstil lojistiğinin Avrupalı Bölge Oyuncusu: EKOL



Ekol, en güçlü olduğu alanlardan biri olan tekstil lojistiğinde Avrupa’ya adeta çıkarma yapıyor. “Tekstilin en büyük pazarı Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketiyiz. Yani bölgede krizi fırsata çeviren Avrupalı Bölge Oyuncusuyuz” diyen Ekol Lojistik COO’su Eyüp Soner, son bir yılda yaptıkları 10 milyon Euro’luk yatırımla Avrupa’nın birçok noktasına tekstil ürünlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştırdıklarını söylüyor.




Ekol Lojistik, Mercedes-Benz Türk’ten 200 Actros aldı


Yayın: 08-07-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, 1990 yılından bu yana lojistik sektöründeki faaliyetlerini sürdüren Ekol Lojistik ile iş birliğini, 200 adetlik dev Actros 1841 LSNRL filo satışıyla bir kez daha güçlendirdi.




Ekol, yeni Ro-Ro terminaliyle 100 bin treyleri trafikten çekecek



2013’te başlattığı Ro-Ro seferleriyle müşterilerine rekabet gücünü artırmaya yönelik daha verimli, kaliteli ve sürdürülebilir hizmetler sunmayı amaçlayan Ekol Lojistik, yeni yatırımıyla bu alanda önemli bir sıçrama yapacak. Ekol Lojistik Satış & CRM Genel Müdürü Demir Temurboğa, 40 milyon dolarlık yatırımla Yalova’da kuracakları yeni terminal ile 100 bin tırı trafikten çekeceklerini söyledi. 
 




Ekol’den Şekerpınar’a dev depo yatırımı



Depolama alanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ekol Lojistik, Şekerpınar’da 120 milyon dolarlık yatırımla 210 bin m2’lik bir depo kuracak. 




Ekol’den Belçika-Türkiye hattında 180 tonluk taşıma


Yayın: 22-02-2016
Kategori: Lojistik

Entegre lojistik hizmet sağlayıcısı Ekol, proje taşımacılığı alanında da uzun yıllardır farklı sektörlere hizmet sunuyor. 




Ahmet Musul Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü


Yayın: 30-03-2016
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın ev sahipliğinde, Fransız Cumhurbaşkanlarının resmi ikametgahları olan Elysee Sarayı’nda gerçekleşen “Stratejik İlgi Çekenler Konseyi”ne davet edilen tek Türk şirket oldu.